Alle Penny boillie soorten voldoen 100% aan alle eisen om een perfect “grootkarper” aas te zijn.
Een perfect aas

 •  moet door de karper als hoogwaardige voeding snel te herkennen zijn.
  Penny boillies bestaan uit het grootste deel uit dierlijke proteines. Deze natuurlijke voeding zijn nodig voor de evolutie van de karper, zijn receptoren zijn optimaal ontwikkeld om deze proteines ook zo te herkennen.
 •  het moet ook bruikbaar zijn voor de karper.
  Grote karpers zullen door de optimale samenstelling de boillies snel en effecient in hun stofwisseling verwerken.
 •  het mag de karper niet blokkeren.
  Penny boillies zullen maar een heel korte periode in de darm verblijven. Hoe sneller deze verteerd worden, hoe sneller ze weer op de voerplek zullen zijn.
 •  het moet zeer selectief zijn.
  Grote karpers houden niet van het gewoesel van kleine vis. Penny boillies zijn door de speciale samenstelling niet interresant voor brassems en Co.

Penny Fish Boilies worden alleen gemaakt van verse, natuurlijke grondstoffen. Ze bestaan voor meer dan 40% uit vers vismeel en viseiwit.  Vers bloedmeel verhoogt de aantrekkelijkheid en geeft de balletjes hun mooie, donkere kleur. Zalmolie zorgt voor extra essentiële vetzuren en vitaminen. De smaak en geur doen sterk denken aan vis. Zonder kunstmatige smaakstoffen. Een boilie die overal vis vangt. Gegarandeerd!

De Penny Fish & Fruit Boilie bestaat, net als zijn twee bekende broertjes en zusjes, voornamelijk uit vers vismeel. Om de kenmerkende vissmaak te verzachten, heb ik een beetje Vitamealo toegevoegd. Een flinke portie gemalen vogelvoer zorgt voor een mooie structuur. Licht gezoet en met een intense tutti frutti smaak zorgt ook deze Penny voor sensatie en slapeloze nachten.

Penny Spice Boilies worden alleen gemaakt van verse, natuurlijke ingrediënten. De gebruikte basismix is een hele vismix, vergelijkbaar met de legendarische Penny Fish Boilies. Het krijgt zijn zeer aromatische en onmiskenbare geur en smaak, evenals zijn geelachtige kleur, door de toevoeging van grote hoeveelheden verse specerijen uit de Indiase en Arabische keuken. De visgeur verdwijnt grotendeels naar de achtergrond.

Penny Cream Boilies zijn gemaakt van een half vismengsel. Het nieuwste lid van de Penny familie is vrij licht van kleur en gewoon schandalig lekker. De geur: Scopex/boter/crème.