5 plus 1 Pack Kogellood

  • Artikelnummer: 6BR
 6 kogelloodjes voor de prijs van 5
Gewicht 
Farbe: 
vanaf
8,95 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending (Paketversand)
  • Direct beschikbaar
  • Levertijd: 2 - 3 Werkdagen buitenland
Beschrijving

30 jaar geleden was kogellood het meest gebruikte lood door karpervissers. Een bal is de fysisch meest compacte vorm die je je kunt voorstellen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de hechting aan de waterbodem bijna tweemaal zo hoog is als die van alle andere soorten lood op bijna alle soorten waterbodems. Dit is te wijten aan de "krater" die kogellood vormt wanneer het de bodem van het water raakt, waaruit het moeilijk weer tevoorschijn komt. Andere loodvormen overwinnen hun eigen "krater" veel gemakkelijker, omdat ze er door hun vlakkere vorm als een slee overheen kunnen glijden.
Je hoeft niet bang te zijn voor de loden rol. Dit is alleen denkbaar op extreem harde, bezinkselvrije en zeer gladde oppervlakken. Maar waar vind je dat?

Een kogelloodje is de beste keuze voor de volgende ondergronden:
- Sediment
- zand
- grind
- Klei
- schelpveld

Overigens hebben ball leads ook een grote voorsprong wat betreft "camouflage", aangezien ze qua vorm niet verschillen van de omringende boilies.

De hier aangeboden snoeren zijn dubbel geëmailleerd. Extra robuust.
Het oog en de daaraan bevestigde Big Eye wartel zijn niet-magnetisch en niet-reflecterend.

Ikzelf gebruik bijna uitsluitend kogelloodjes, meestal op de Safety Clip. Ik verwijder de wartel met een zijkniptang. Het resterende oog is groot genoeg voor de veiligheidsklem.

Verzendgewicht: 1,00 Kg
Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf

Er zijn geen beoordelingen.

Klanten kochten hierbij de volgende producten