Penny Spice Boilies, 5 Kg Beutel

Artikelnummer: PSpice

Visboilie met Indiase / oosterse kruiden
Größe/Konservierungsart

33,49 €
6,70 € per 1 kg

incl. 7% Omzetbelasting , Plus Verzending (Paketversand)

vanaf Stukprijs
5 31,82 € 6,36 € per kg
10 30,14 € 6,03 € per kg
20 28,47 € 5,69 € per kg
Direct beschikbaar

Levertijd: 2 - 3 WerkdagenBeschrijvingAlle Penny Boilies zijn een buitengewoon bruikbare voedselbron voor de grote karper. Door hun zeer hoge aandeel dierlijke eiwitten komt hun samenstelling heel dicht bij natuurlijke voeding. Ze werken perfect, zowel direct als tijdens lange voercampagnes. Penny boilies worden gemaakt met ei en zachtjes gestoomd. Kortom: een aas dat beter niet gemaakt kan worden en toch betaalbaar is.

De Penny Spice Boilies worden uitsluitend gemaakt van verse, natuurlijke grondstoffen. Als basismix wordt een volledige vismix gebruikt, vergelijkbaar met die van de legendarische Penny Fish Boilies. Zijn zeer aromatische en onmiskenbare geur en smaak, evenals zijn gelige kleur, zijn afkomstig van de toevoeging van grote hoeveelheden verse kruiden uit de Indiase en Arabische keuken. De geur van vis zit grotendeels op de achtergrond.

Houdbaarheid:
Het conserveermiddel dat ik gebruik is absoluut reuk- en smaakloos. Het wordt bijvoorbeeld in de kalveropfok gebruikt als preventieve maatregel tegen stofwisselingsziekten, waarbij doseringen van 200 ml (bierglas) per kalf en dag de regel zijn. Dankzij schoon werk, mijn speciale kookmethode en een duidelijk gedefinieerde droogheidsgraad bereik ik ondanks de minimale hoeveelheid een betrouwbare houdbaarheid van meer dan 12 maanden.

Gezouten:
Gezouten boilies worden zorgvuldig met de hand gezouten in een complex proces. De inhoud verwijst naar het boiliegewicht zonder toegevoegd zout.

 


Staffelprijzen:
De prijsschaal verwijst naar het aantal gekochte zakken, niet de gekochte kilo's!
Maten en soorten conservering kunnen worden gemengd binnen een boilietype, de winkel houdt automatisch rekening met de verlaagde staffelprijzen.


Verzendgewicht: 5,50 Kg
Inhoud: 5,00 kg

Downloads

Gemiddelde artikelbeoordeling

Deel andere klanten uw ervaringen mee:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Penny Fishboilies, 5 Kg Beutel

Penny Fishboilies, 5 Kg Beutel

33,49 € *
6,70 € per 1 kg
Penny Fish & Fruit  5 Kg Beutel

Penny Fish & Fruit 5 Kg Beutel

33,49 € *
6,70 € per 1 kg
WUMMS Boilies, 5 Kg

WUMMS Boilies, 5 Kg

44,90 € *
8,98 € per 1
Boilieteig 500 Gramm

Boilieteig 500 Gramm

6,90 € *
13,80 € per 1 kg
Penny Cream Boilies, 5 Kg Beutel

Penny Cream Boilies, 5 Kg Beutel

33,49 € *
6,70 € per 1 kg