Penny Fish & Fruit 5 Kg Beutel

Artikelnummer: PFruit

Vis ontmoet fruit. De legendarische fish / fruit boilie.
Größe/Konservierungsart

33,49 €
6,70 € per 1 kg

incl. 7% Omzetbelasting , Plus Verzending (Paketversand)

vanaf Stukprijs
5 31,82 € 6,36 € per kg
10 30,14 € 6,03 € per kg
20 28,47 € 5,69 € per kg
Direct beschikbaar

Levertijd: 2 - 3 WerkdagenBeschrijvingAlle Penny Boilies zijn een buitengewoon bruikbare voedselbron voor de grote karper. Door hun zeer hoge aandeel dierlijke eiwitten komt hun samenstelling heel dicht bij natuurlijke voeding. Ze werken perfect, zowel direct als tijdens lange voercampagnes. Penny boilies worden gemaakt met ei en zachtjes gestoomd. Kortom: een aas dat beter niet gemaakt kan worden en toch betaalbaar is.

De Penny Fish & Fruit Boilie bestaat net als zijn twee bekende broers en zussen voor een groot deel uit vers LT-vismeel. Om de kenmerkende vissmaak te verzachten, heb ik een beetje Vitamealo toegevoegd. Een flinke portie gemalen vogelvoer geeft het een mooie structuur. Licht gezoet en met een intens tutti frutti-aroma, zorgt deze cent ook voor sensatie en slapeloze nachten.

Houdbaarheid:
Het conserveermiddel dat ik gebruik is absoluut reuk- en smaakloos. Het wordt bijvoorbeeld in de kalveropfok gebruikt als preventieve maatregel tegen stofwisselingsziekten, waarbij doseringen van 200 ml (bierglas) per kalf en dag de regel zijn. Dankzij schoon werk, mijn speciale kookmethode en een duidelijk gedefinieerde droogheidsgraad bereik ik ondanks de minimale hoeveelheid een betrouwbare houdbaarheid van meer dan 12 maanden.

Gezouten:
Gezouten boilies worden zorgvuldig met de hand gezouten in een complex proces. De inhoud verwijst naar het boiliegewicht zonder toegevoegd zout.

 

Staffelprijzen:
De prijsschaal verwijst naar het aantal gekochte zakken, niet de gekochte kilo's!
Maten en soorten conservering kunnen worden gemengd binnen een boilietype, de winkel houdt automatisch rekening met de verlaagde staffelprijzen.


Verzendgewicht: 5,50 Kg
Inhoud: 5,00 kg

Downloads

Gemiddelde artikelbeoordeling

Deel andere klanten uw ervaringen mee:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Penny Fishboilies, 5 Kg Beutel

Penny Fishboilies, 5 Kg Beutel

33,49 € *
6,70 € per 1 kg
Penny Cream Boilies, 5 Kg Beutel

Penny Cream Boilies, 5 Kg Beutel

33,49 € *
6,70 € per 1 kg
Boilieteig 500 Gramm

Boilieteig 500 Gramm

6,90 € *
13,80 € per 1 kg
WUMMS Boilies, 5 Kg

WUMMS Boilies, 5 Kg

44,90 € *
8,98 € per 1