Paster voor degen

  • Artikelnummer: PASTER
De revolutionaire container voor deegachtig aas. Absoluut reukloos. Absorbeert vloeistoffen en aroma's en geeft ze door. Inhoud: 3 stuks.
Durchmesser 
10,95 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending (Paketversand)
  • Direct beschikbaar
Beschrijving

De Paster heeft het unieke verkoopargument dat het GEEN plastic bal is. Het materiaal komt uit de medische technologie en is inert. Inert betekent dat het gebruikte materiaal niet reageert met andere stoffen. Het wordt gebruikt in de medische technologie voor mensen. Zelfs als een vis de Paster zou opeten, geen probleem, de Paster is biologisch afbreekbaar.

Het materiaal absorbeert vloeistoffen en aroma's en geleidt ze naar buiten. Bovendien is hij bijna gewichtloos. De Paster is zeer robuust en breekt eigenlijk niet.

Gebieden van gebruik:

De Paster is ideaal voor wateren waar zich dieren bevinden die ook op ons aas azen. Rivierkreeftjes, meervallen of grondels hebben geen kans om aan de inhoud van de Paster te komen. Deeg, pasta of allerlei soorten zacht aas kunnen op de hair worden gevist. Maden of gewoon ingeblikte maïs kan ook in de Paster gestopt worden. De mogelijke combinaties zijn eindeloos.

Vooral bij lage watertemperaturen is pasta op de hair een onverslaanbare karpermagneet.

In het deksel van de Paster is een boiliestop verwerkt.

Verkrijgbaar in 16, 20 en 24 mm diameter.

Inhoud verpakking: 3 stuks

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Verzendgewicht: 0,10 Kg
Inhoud: 3,00 Pc.
Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf

Er zijn geen beoordelingen.

Klanten kochten hierbij de volgende producten